Aannemer Benschop

H. Schouten: dé aannemer van Benschop voor uw droomproject

Bij H. Schouten begrijpen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid pakket aan diensten die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij hebben de expertise om elk project op maat te realiseren. Van woningen en kantoren tot zorgcentra en restaurants, wij kunnen elk type project aan. Ons deskundige team begeleidt u door elke fase van het project, met oog voor detail, kwaliteit en tijdsplanning. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Als erkende aannemer in Benschop, hebben wij een diepgaande kennis van de lokale markt en specifieke eisen. Dit stelt ons in staat om op een efficiënte en effectieve manier aan uw behoeften te voldoen, met oplossingen die zowel innovatief als praktisch zijn.

CONTACT

Particulieren

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten realiseren we jouw droomproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zetten jouw wensen om in werkelijkheid. Als aannemer in Benschop hebben we oog voor detail en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking.

MEER INFORMATIE

Bedrijven

Als aannemer in Benschop bieden wij ook professionele bouw- en renovatiediensten aan voor bedrijven. Van kantoorruimtes tot winkelpanden, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw bedrijfsbehoeften voldoen. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail.

MEER INFORMATIE

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"
  “Aannemersbedrijf H.Schouten B.V. is bijna 30 jaar onze vaste huisaannemer voor wat betreft verbouw, aanbouw en nieuwbouw van onze fabriekshallen en kantoor, maar tevens ook privé woning. Ze leveren keurig werk, conform afspraken en alles in goed overleg.”

  "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"

 • "Top!"
  “Wij hebben onze nieuwe woning laten bouwen door Schouten. Zij hebben alles voor ons geregeld (vanaf tekeningen, vergunningen tot het daadwerkelijk bouwen van de woning). Er werd goed met ons meegedacht. Alles goed en volgens afspraken verlopen.”

  "Top!"

 • “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”
  “Ik heb deze aannemer leren kennen door dat zij een verbouwing bij ons aan de overkant (Jeffrey) hebben gedaan. Ik ging daar regelmatig kijken en kreeg een goed gevoel bij de de medewerkers van Schouten. Daardoor hebben we aan Rik gevraagd een offerte te maken en vervolgens groen licht op de offerte gegeven. In totaal is er 75 m2 bijgebouwd, begonnen in maart 22, nu juni 22, zitten we in de afrondende fase. Er wordt nu gestukadoord, Electra zit er in, warmte pomp en loodgieters werk is ook bijna af. On ze nieuwe keuken komt in juli. Al met al ben ik erg tevreden, ook zijn medewerkers zijn goed gemotiveerd, het is een goede ploeg.”

  “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Wat maakt H. Schouten uniek

Vertrouwde Partner sinds 1975

Aannemersbedrijf H. Schouten staat al sinds 1975 bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap. Met een rijke geschiedenis in de bouwsector en een solide reputatie, ronden wij elk bouw- en verbouwproject met succes af.

BouwGarant Aannemer

Als BouwGarant gecertificeerd aannemer voldoen wij aan de hoogste normen van kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit keurmerk garandeert deskundig advies, professionele uitvoering en zekerheid bij problemen. Wij streven naar succes en klanttevredenheid in elk project.

Persoonlijke Benadering

Vanaf het eerste contact tot de oplevering staan wij klaar met helder advies en maatwerkoplossingen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Erkend Leerbedrijf

Wij investeren in de toekomst door jonge vakmensen praktijkervaring te bieden onder begeleiding van ervaren professionals, wat continuïteit en innovatie binnen ons bedrijf waarborgt.

Als aannemer in Benschop zijn wij uw betrouwbare partner voor bouw- en verbouwprojecten. Kies voor H. Schouten en ervaar de combinatie van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject te realiseren.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.