Aannemer Polsbroek

H. Schouten: Jouw Aannemer in Polsbroek voor Elk Bouwproject

Bij H. Schouten erkennen we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden wij een breed scala aan diensten die precies zijn afgestemd op uw behoeften. Of u nu een nieuwbouw, verbouwing of renovatie plant, wij hebben de expertise om uw project op maat te realiseren. Van woningen en kantoren tot zorgcentra en restaurants, wij kunnen elk project aan. Ons deskundige team begeleidt u in elke fase, met aandacht voor detail, kwaliteit en tijdsplanning, zodat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen.

Als erkende aannemer in Polsbroek zijn wij goed bekend met de lokale markt en vereisten, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken. Onze oplossingen zijn innovatief en praktisch, altijd gericht op uw specifieke behoeften. Kies voor H. Schouten en ervaar een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject te realiseren.

CONTACT

Particulieren

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten realiseren we jouw droomproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zetten jouw wensen om in werkelijkheid. Als aannemer in Polsbroek hebben we oog voor detail en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking.

MEER INFORMATIE

Bedrijven

Als aannemer in Polsbroek bieden wij ook professionele bouw- en renovatiediensten aan voor bedrijven. Van kantoorruimtes tot winkelpanden, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw bedrijfsbehoeften voldoen. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail.

MEER INFORMATIE

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"
  “Aannemersbedrijf H.Schouten B.V. is bijna 30 jaar onze vaste huisaannemer voor wat betreft verbouw, aanbouw en nieuwbouw van onze fabriekshallen en kantoor, maar tevens ook privé woning. Ze leveren keurig werk, conform afspraken en alles in goed overleg.”

  "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"

 • "Top!"
  “Wij hebben onze nieuwe woning laten bouwen door Schouten. Zij hebben alles voor ons geregeld (vanaf tekeningen, vergunningen tot het daadwerkelijk bouwen van de woning). Er werd goed met ons meegedacht. Alles goed en volgens afspraken verlopen.”

  "Top!"

 • “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”
  “Ik heb deze aannemer leren kennen door dat zij een verbouwing bij ons aan de overkant (Jeffrey) hebben gedaan. Ik ging daar regelmatig kijken en kreeg een goed gevoel bij de de medewerkers van Schouten. Daardoor hebben we aan Rik gevraagd een offerte te maken en vervolgens groen licht op de offerte gegeven. In totaal is er 75 m2 bijgebouwd, begonnen in maart 22, nu juni 22, zitten we in de afrondende fase. Er wordt nu gestukadoord, Electra zit er in, warmte pomp en loodgieters werk is ook bijna af. On ze nieuwe keuken komt in juli. Al met al ben ik erg tevreden, ook zijn medewerkers zijn goed gemotiveerd, het is een goede ploeg.”

  “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Waarom H. Schouten dé Aannemer van Polsbroek is

Vertrouwde Partner sinds 1975

Sinds 1975 staat H. Schouten bekend om uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Onze rijke historie en sterke positie in de bouwsector zorgen ervoor dat we elk bouw- en verbouwproject succesvol afronden.

BouwGarant Aannemer

Als BouwGarant gecertificeerd aannemer voldoen wij aan strikte kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. Dit keurmerk biedt zekerheid, deskundig advies en een professionele uitvoering. Ons doel is tevreden klanten en succesvolle projecten.

Persoonlijke Benadering

Vanaf het eerste contact tot de oplevering bieden wij helder advies en maatwerkoplossingen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Erkend Leerbedrijf

Wij investeren in de toekomst door jonge vakmensen praktijkervaring te bieden onder begeleiding van ervaren professionals, wat continuïteit en innovatie binnen ons bedrijf waarborgt.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.