Aannemer Lopikerkapel

H. Schouten: dé aannemer van Lopikerkapel voor uw droomproject

Bij H. Schouten erkennen we de uniciteit van elk bouwproject. Daarom bieden we een breed scala aan diensten, volledig afgestemd op uw behoeften. Of u nu nieuwbouw, verbouw of renovatie wenst, wij hebben de expertise om uw project op maat te realiseren. We hebben ervaring met verschillende soorten projecten, van woningen en kantoren tot zorgcentra en restaurants. Ons toegewijde team begeleidt u in elke fase, met aandacht voor detail, kwaliteit en planning, zodat het eindresultaat naadloos aansluit op uw verwachtingen.

Als erkende aannemer in Lopikerkapel zijn we goed bekend met de lokale markt en vereisten, waardoor we efficiënt en effectief kunnen werken. Onze oplossingen zijn zowel innovatief als praktisch, waardoor we altijd aan uw behoeften kunnen voldoen.

CONTACT

Particulieren

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten realiseren we jouw droomproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zetten jouw wensen om in werkelijkheid. Als aannemer in Lopikerkapel hebben we oog voor detail en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking.

MEER INFORMATIE

Bedrijven

Als aannemer in Lopikerkapel bieden wij ook professionele bouw- en renovatiediensten aan voor bedrijven. Van kantoorruimtes tot winkelpanden, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw bedrijfsbehoeften voldoen. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail.

MEER INFORMATIE

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"
  “Aannemersbedrijf H.Schouten B.V. is bijna 30 jaar onze vaste huisaannemer voor wat betreft verbouw, aanbouw en nieuwbouw van onze fabriekshallen en kantoor, maar tevens ook privé woning. Ze leveren keurig werk, conform afspraken en alles in goed overleg.”

  "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"

 • "Top!"
  “Wij hebben onze nieuwe woning laten bouwen door Schouten. Zij hebben alles voor ons geregeld (vanaf tekeningen, vergunningen tot het daadwerkelijk bouwen van de woning). Er werd goed met ons meegedacht. Alles goed en volgens afspraken verlopen.”

  "Top!"

 • “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”
  “Ik heb deze aannemer leren kennen door dat zij een verbouwing bij ons aan de overkant (Jeffrey) hebben gedaan. Ik ging daar regelmatig kijken en kreeg een goed gevoel bij de de medewerkers van Schouten. Daardoor hebben we aan Rik gevraagd een offerte te maken en vervolgens groen licht op de offerte gegeven. In totaal is er 75 m2 bijgebouwd, begonnen in maart 22, nu juni 22, zitten we in de afrondende fase. Er wordt nu gestukadoord, Electra zit er in, warmte pomp en loodgieters werk is ook bijna af. On ze nieuwe keuken komt in juli. Al met al ben ik erg tevreden, ook zijn medewerkers zijn goed gemotiveerd, het is een goede ploeg.”

  “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Kies voor H. Schouten als uw Aannemer in Lopikerkapel

Vertrouwde Partner sinds 1975

H. Schouten heeft sinds 1975 een solide reputatie opgebouwd in de bouwsector dankzij uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Onze rijke historie en sterke positie zorgen ervoor dat we elk bouw- en verbouwproject succesvol afronden.

BouwGarant Aannemer

Als BouwGarant gecertificeerd aannemer voldoen wij aan strikte kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen. Dit keurmerk biedt zekerheid, deskundig advies en een professionele uitvoering. Ons doel is tevreden klanten en succesvolle projecten.

Persoonlijke Benadering

Wij bieden vanaf het eerste contact tot de oplevering helder advies en maatwerkoplossingen. Uw tevredenheid staat bij ons voorop.

Erkend Leerbedrijf

We investeren in de toekomst door jonge vakmensen praktijkervaring te bieden onder begeleiding van ervaren professionals, wat continuïteit en innovatie binnen ons bedrijf waarborgt.

Als aannemer in Lopikerkapel zijn wij uw betrouwbare partner voor bouw- en verbouwprojecten. Kies voor H. Schouten en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.