Over ons

Aannemersbedrijf H. Schouten:
jouw vertrouwde partner in bouw & verbouw sinds 1975

Vanaf het moment dat Henk Schouten in 1975 de deuren opende van ons aannemersbedrijf, hebben wij ons onderscheiden door onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap. Onze reputatie in de Lopikerwaard en daarbuiten is gebouwd op het fundament van degelijk en betrouwbaar bouwen. Door de jaren heen hebben we niet alleen tradities in ere gehouden, maar ook geïnnoveerd om aan de veranderende behoeften van onze klanten te voldoen.

In 2011 sloot Rik Schouten, Henk’s zoon en de tweede generatie, zich bij het bedrijf aan. Zijn loopbaan startte op de werkvloer als timmerman, waar hij veel ervaring heeft opgedaan. In 2017 werd hij directeur en vanaf februari 2019 draagt hij met trots de titel van eigenaar van het familiebedrijf.

Nieuwbouw - Verbouw - Renovatie

We bieden een heleboel diensten aan voor het bouwen en verbouwen. We zijn trots op ons diverse aanbod van projecten die we door de jaren heen hebben gedaan. Denk aan het bouwen van huizen, stallen, kantoren, zorgcentra en restaurants. Dit laat zien hoe veelzijdig we zijn en dat we precies kunnen bieden wat elke klant nodig heeft.

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten zijn we gek op het maken van duurzame, handige en mooie plekken. We zijn blij dat we jouw betrouwbare partner kunnen zijn voor al je bouw- en verbouwwensen. Kom erachter hoe we samen jouw droom kunnen waarmaken.

CONTACT

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Erkend Leerbedrijf

Aannemersbedrijf H. Schouten is een erkend leerbedrijf. Dit betekent dat we jonge vakmensen in opleiding de kans geven om bij ons het vak in de praktijk te leren. We vinden het belangrijk om onze kennis en ervaring door te geven aan de volgende generatie, zodat zij met de juiste vaardigheden het werkveld kunnen betreden.

Bij ons werken leerlingen direct samen met ervaren professionals. Ze krijgen hands-on ervaring met echte bouwprojecten, wat bijdraagt aan hun ontwikkeling en begrip van het vak. Wij geloven in leren door te doen en zijn toegewijd aan het bieden van een leerzame en ondersteunende omgeving voor onze toekomstige vakmensen.

BouwGarant Aannemer

We zijn ook super trots dat we een BouwGarant aannemer zijn. Dat keurmerk betekent namelijk topkwaliteit en betrouwbaarheid in de bouw, en daar staan we helemaal achter. Als BouwGarant aannemer tikken we alle vakjes aan als het gaat om vakmanschap, hoe we ons bedrijf runnen en hoe tevreden jij als klant bent. Zo weet je zeker dat je bij ons goed zit.

Onze BouwGarant status betekent dat jij kunt vertrouwen op deskundig advies, klare taal en een vakkundige aanpak van je bouw- of verbouwklus. We doen er alles aan om jouw project perfect af te ronden, met alle extra garanties en zekerheden die BouwGarant biedt. Kiezen voor Aannemersbedrijf H. Schouten is kiezen voor een betrouwbare bouwpartner.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.