Aannemer Cabauw

H. Schouten: Jouw aannemer in Cabauw

Bij H. Schouten weten we dat elk bouwproject uniek is. Daarom bieden we een uitgebreid dienstenpakket dat perfect aansluit op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij hebben de expertise om uw project op maat te realiseren. Van woningen en kantoren tot zorgcentra en restaurants, wij kunnen elk type project aan. Ons deskundige team begeleidt u door elke fase, met aandacht voor detail, kwaliteit en tijdsplanning. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect aansluit bij uw verwachtingen.

Als erkende aannemer in Cabauw hebben wij uitgebreide kennis van de lokale markt en specifieke vereisten. Dit stelt ons in staat om effectief en efficiënt aan uw behoeften te voldoen, met innovatieve en praktische oplossingen.

CONTACT

Particulieren

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten realiseren we jouw droomproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zetten jouw wensen om in werkelijkheid. Als aannemer in Cabauw hebben we oog voor detail en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking.

MEER INFORMATIE

Bedrijven

Als aannemer in Cabauw bieden wij ook professionele bouw- en renovatiediensten aan voor bedrijven. Van kantoorruimtes tot winkelpanden, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw bedrijfsbehoeften voldoen. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail.

MEER INFORMATIE

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"
  “Aannemersbedrijf H.Schouten B.V. is bijna 30 jaar onze vaste huisaannemer voor wat betreft verbouw, aanbouw en nieuwbouw van onze fabriekshallen en kantoor, maar tevens ook privé woning. Ze leveren keurig werk, conform afspraken en alles in goed overleg.”

  "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"

 • "Top!"
  “Wij hebben onze nieuwe woning laten bouwen door Schouten. Zij hebben alles voor ons geregeld (vanaf tekeningen, vergunningen tot het daadwerkelijk bouwen van de woning). Er werd goed met ons meegedacht. Alles goed en volgens afspraken verlopen.”

  "Top!"

 • “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”
  “Ik heb deze aannemer leren kennen door dat zij een verbouwing bij ons aan de overkant (Jeffrey) hebben gedaan. Ik ging daar regelmatig kijken en kreeg een goed gevoel bij de de medewerkers van Schouten. Daardoor hebben we aan Rik gevraagd een offerte te maken en vervolgens groen licht op de offerte gegeven. In totaal is er 75 m2 bijgebouwd, begonnen in maart 22, nu juni 22, zitten we in de afrondende fase. Er wordt nu gestukadoord, Electra zit er in, warmte pomp en loodgieters werk is ook bijna af. On ze nieuwe keuken komt in juli. Al met al ben ik erg tevreden, ook zijn medewerkers zijn goed gemotiveerd, het is een goede ploeg.”

  “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Waarin onderscheidt H. Schouten zich?

Vertrouwde Partner sinds 1975

Sinds 1975 staat aannemersbedrijf H. Schouten bekend om zijn uitmuntende kwaliteit en vakmanschap. Met een rijke historie en een stevige reputatie in de bouwsector zorgen wij voor succesvolle afronding van elk bouw- en verbouwproject.

BouwGarant Aannemer

Wij zijn een BouwGarant gecertificeerd aannemer, wat betekent dat we aan de hoogste kwaliteits- en betrouwbaarheidseisen voldoen. Dit keurmerk verzekert u van deskundig advies, professionele uitvoering en zekerheid bij eventuele problemen. Ons doel is om elk project met succes en tevreden klanten af te ronden.

Persoonlijke Benadering

Vanaf het eerste contact tot de oplevering bieden wij helder advies en op maat gemaakte oplossingen. Uw tevredenheid is onze hoogste prioriteit.

Erkend Leerbedrijf

Wij investeren in de toekomst door jonge vakmensen praktijkervaring te bieden onder begeleiding van ervaren professionals, wat continuïteit en innovatie binnen ons bedrijf waarborgt.

Als aannemer in Cabauw zijn wij uw betrouwbare partner voor bouw- en verbouwprojecten. Kies voor H. Schouten en ervaar de perfecte combinatie van vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.