Bouwbedrijf Lopik

H. Schouten: Het Bouwbedrijf van Lopik voor Jouw Bouwproject

Bij H. Schouten begrijpen we dat elk bouwproject zijn eigen unieke uitdagingen heeft. Daarom bieden we een uitgebreid dienstenpakket, volledig afgestemd op uw specifieke wensen. Of u nu nieuwbouw, verbouwing of renovatie overweegt, wij hebben de kennis en vaardigheden om uw project precies op maat te realiseren. Van woningen en kantoren tot zorgcentra en restaurants, wij nemen elke uitdaging aan. Ons toegewijde team zorgt in elke fase voor precisie, kwaliteit en een strakke planning, zodat het eindresultaat uw verwachtingen overtreft

Als gerenommeerd bouwbedrijf in Lopik kennen we de lokale markt en eisen door en door, waardoor we efficiënt en doelgericht kunnen werken. Onze oplossingen zijn innovatief, praktisch en afgestemd op uw specifieke behoeften.

CONTACT

Particulieren

Bij Aannemersbedrijf H. Schouten realiseren we jouw droomproject. Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouw of renovatie, wij zetten jouw wensen om in werkelijkheid. Als bouwbedrijf in Lopik hebben we oog voor detail en zorgen we voor een hoogwaardige afwerking.

MEER INFORMATIE

Bedrijven

Als bouwbedrijf in Lopik bieden wij ook professionele bouw- en renovatiediensten aan voor bedrijven. Van kantoorruimtes tot winkelpanden, wij leveren maatwerkoplossingen die aan jouw bedrijfsbehoeften voldoen. Betrouwbaar, efficiënt en met oog voor detail.

MEER INFORMATIE

Ontdek wat klanten van ons vinden

 • "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"
  “Aannemersbedrijf H.Schouten B.V. is bijna 30 jaar onze vaste huisaannemer voor wat betreft verbouw, aanbouw en nieuwbouw van onze fabriekshallen en kantoor, maar tevens ook privé woning. Ze leveren keurig werk, conform afspraken en alles in goed overleg.”

  "Fijn bedrijf om mee samen te werken!"

 • "Top!"
  “Wij hebben onze nieuwe woning laten bouwen door Schouten. Zij hebben alles voor ons geregeld (vanaf tekeningen, vergunningen tot het daadwerkelijk bouwen van de woning). Er werd goed met ons meegedacht. Alles goed en volgens afspraken verlopen.”

  "Top!"

 • “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”
  “Ik heb deze aannemer leren kennen door dat zij een verbouwing bij ons aan de overkant (Jeffrey) hebben gedaan. Ik ging daar regelmatig kijken en kreeg een goed gevoel bij de de medewerkers van Schouten. Daardoor hebben we aan Rik gevraagd een offerte te maken en vervolgens groen licht op de offerte gegeven. In totaal is er 75 m2 bijgebouwd, begonnen in maart 22, nu juni 22, zitten we in de afrondende fase. Er wordt nu gestukadoord, Electra zit er in, warmte pomp en loodgieters werk is ook bijna af. On ze nieuwe keuken komt in juli. Al met al ben ik erg tevreden, ook zijn medewerkers zijn goed gemotiveerd, het is een goede ploeg.”

  “Zijn loyaal aan elkaar en maken hun werk af!”

Persoonlijk

Betrouwbaar

Kwaliteit

BouwGarant

Ontdek de voordelen van H. Schouten bouwbedrijf in Lopik

Vertrouwde Partner sinds 1975

H. Schouten heeft sinds 1975 een sterke reputatie opgebouwd dankzij vakmanschap en hoge kwaliteit. Onze jarenlange ervaring zorgt voor succesvolle afronding van elk bouw- en verbouwproject.

BouwGarant Aannemer

Als BouwGarant gecertificeerd bedrijf voldoen wij aan strikte kwaliteitsnormen. Dit keurmerk biedt zekerheid, deskundig advies en professionele uitvoering. Wij streven naar tevreden klanten en geslaagde projecten.

Persoonlijke Benadering

Wij bieden vanaf het eerste contact tot de oplevering helder advies en maatwerkoplossingen. Uw tevredenheid is onze prioriteit..

Erkend Leerbedrijf

Wij investeren in de toekomst door jonge vakmensen praktijkervaring te bieden onder begeleiding van ervaren professionals.

Als bouwbedrijf in Lopik zijn wij uw betrouwbare partner voor bouw- en verbouwprojecten. Kies voor H. Schouten en ervaar vakmanschap, kwaliteit en persoonlijke service. Neem vandaag nog contact met ons op om uw droomproject te realiseren.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Droom je van het realiseren van jouw ideale project, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij staan voor je klaar!

Laat hieronder jouw telefoonnummer achter en wij bellen jou zo snel mogelijk terug.